Geplaatst op

Site Curiosa Bella online

Na een aantal weken van programmeren en fotograferen is dat eindelijk de site van Curiosa Bella online. Op mijn site vind je Vintage, Retro, Curiosa en andere markante spulletjes die ik in de loop der tijd verzameld heb.

Mijn huis puilt uit en om plek te maken voor nieuwe dingen moet ik helaas wat verkopen. Ik ben geen bedrijf en verkoop deze spulletjes dan ook voor een eerlijke prijs. Een tweede (vaak derde) leven zijn ze zeker waard. Er wordt geen troep aangeboden. U zult zeker tevreden zijn over uw aankoop.

Het volledig vullen van de site zal nog wel even duren maar er staan al enkele spulletjes op die gereserveerd kunnen worden. Om te vieren dat we nu online zijn geef ik jullie in Februari en Maart een kortingsbon met een korting van 10 procent! Dit kun je bij uw bestelling reserveren aangeven. Kortingsbon code is: Bellasactie.

 

Groetjes,

Curiosa Bella