Voorwaarden / Disclaimer

Enkele voorwaarden waarin we aangeven hoe we samen handelen zodat er geen misverstanden en/of telleurstellingen ontstaan. Wel zo netjes.

 1. Ik maak geen misbruik van de door u aan mij verstrekte gegevens. Deze zijn enkel ter communicatie en worden niet aan derden verstrekt. Uw gegevens zijn dus in goede handen en worden vernietigd na verzending van de bestelde spulletjes.
 2. Deze site is ontstaan uit hobby om mijn eigen spulletjes te verkopen, op is op, weg is weg. Er is dan ook geen enkel winstoogmerk. Ik ben geen commercieel bedrijf. De spullen worden verkocht tegen mijn aanschafprijs, of vaak zelfs daar onder, en een kleine onkostenvergoeding voor onderhoud van de website, het verpakken en het afhandelen.
 3. U krijgt na uw reservering/bestelling een email met daar in het totaal te betalen bedrag, hoe we de bestelling gaan afhandelen en mijn IBAN code of adres indien u komt ophalen. Na overmaking van het juiste bedrag op mijn rekeningnummer worden uw spulletjes zo snel mogelijk per POSTNL bus- of pakketdienst verzonden.
 4. Verzendkosten komen boven op het bedrag waarvoor mijn spulletjes op de site worden aangeboden.
 5. De spullen zullen zorgvuldig verpakt worden verzonden.
 6. De spulletjes hier door mij aangeboden voldoen aan de op de site gegeven beschrijving en geplaatste foto’s.
 7. Geleverde spullen kunnen in principe helaas niet worden teruggenomen.  Ik ben zoals boven onder 2. aangegeven geen bedrijf en heb en onderhoud geen retourafdeling.
 8. U kunt uw bestelling te allen tijde annuleren totdat u betaald heeft en uw bestelling is verzonden.
 9. De koper is verantwoordelijk voor het risico van zoek raken en/of schade ontstaan door verzending, tenzij anders is overeengekomen.
 10. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak.
 11. Zijn er derhalve toch problemen; dan komen we daar samen in alle redelijkheid vast uit!
 12. Zowel Curiosa Bella als de koper gedragen zich correct op de site en t.o.v. elkaar tijdens email- of telefoonverkeer.
 13. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief of een reservering/bestelling onderschrijft u bovenstaande voorwaarden.
 14. Ik wens tenslotte jou of u veel curiosa plezier op mijn site.

 

Groetjes,

Curiosa Bella